NOUA colectie primavara/vara MAYORAL, GUESS... aici!>>
COMANDA

Plata și livrarea

ÎNREGISTRARE

 Prin înregistrarea unui cont, folosind un e-mail vă va stoca numele, telefon și adresa de fiecare dată când faceți cumpărături și a obține beneficii suplimentare veți găsi mai întâi despre ofertele noastre speciale și reduceri.

  După completarea formularului electronic de înregistrare, utilizatorul este de acord să furnizeze informații complete și exacte cu privire la identitatea și alte informații solicitate de formatul electronic, și să le actualizeze în termen de 7 zile de la modificarea acestora.

 La completarea formularului de înregistrare electronică, UTILIZATORUL furnizează informații false sau nicio modificare a acestor date nu este reflectată în articolul precedent. SITES are dreptul imediat si fara preaviz sa intrerupa intretinerea inregistrarii si accesul utilizatorului la contul clientului.

 Înainte de a trimite formularul de înregistrare al UTILIZATORULUI, utilizatorul poate introduce informațiile în mod gratuit în această formă de înregistrare.

Cerere de cumpărare
Produsele pe care consumatorul intenționează să le plătească trebuie să fie adăugate de el în "Coșul de cumpărături".

Comanda este executată apăsând butonul "ORDER" din secțiunea "PLĂȚIRE".

 Acțiunea în paragraful precedent făcută printr-o declarație cu privire la intenția consumatorului de a încheia un contract între utilizator și www.matiniki-kids.ro în condițiile specificate în cerere.

În termen de o zi lucrătoare de la primirea cererii, reprezentantul www.matiniki-kids.ro trimis la utilizator de e-mail prin care să confirme primirea cererii sau informează consumatorul că bunurile comandate nu sunt disponibile.

Termenii generali de livrare
 Livrarea de bunuri comandate prin utilizarea site-ului se efectuează conform descrierii din această secțiune.

  Livrarea se face prin curier în termen de 5 până la 7 zile lucrătoare de confirmare a comenzii prin e-mail kids@matiniki.com
 Plata se face în numerar (în numerar prin curier). Cost de livrare de 15 LEI

 Bunurile comandate de USER sunt livrate în termen de 7 zile lucrătoare de la depunerea cererii, cu condiția ca adresa de expediere să fie valabilă și adevărată.

 Mărfurile sunt transportate în ambalaje corespunzătoare în funcție de specificul lor, iar transportul este utilizat pentru livrare.

 Marfa este livrată la adresa indicată de utilizatorul prezentat în cerere.

 UTILIZATORUL este obligat să ofere acces și posibilitatea de a primi mărfurile la adresa respectivă.

 În cazul în care utilizatorul nu a fost detectat în timp util pentru a trimite adresa sau nu au acces și condițiile de livrare a mărfurilor în această perioadă, contractul se consideră a fi retrasă și https://www.dpd.com/ro este eliberat de obligația de a transporta proviziile.

  În cazul în care consumatorul a confirmat că el este capabil să primească produsele comandate după termenul limită de livrare când a fost găsit să-l abordeze pe propria lor cheltuială pentru contul său de-al doilea. Al doilea cost de livrare va fi plătit după primirea bunurilor, împreună cu suma integrală a comenzii și prima taxă de livrare.

 La primirea si plata bunurilor, UTILIZATORUL poate solicita returnarea sa la www.matiniki-kids.ro si rambursarea pretului in urmatoarele cazuri:

 În cazul în care mărfurile au un defect sau o neconformitate care nu poate fi detectată în timpul examinării de rutină a mărfurilor;

 În cazul în care se constată că utilizarea produsului este defectuoasă, ceea ce îl face necorespunzător scopului.

www.matiniki-kids.ro pune la dispoziția UTILIZATORULUI formularul standard de retragere în conformitate cu Anexa 6 a Legii privind protecția consumatorilor. Acest formular este Anexa 1 la Termenii și Condițiile Generale. Formular de declarare a răspunderii

www.matiniki-kids.ro are dreptul de a amâna rambursarea plăților pentru a primi bunurile înapoi sau până când UTILIZATORul furnizează dovezi că ați returnat bunurile, oricare dintre acestea este mai devreme.

Termenul este executat dacă utilizatorul returnează bunurile înainte de sfârșitul perioadei de 14 zile.

Metode de plată

Există următoarele metode de plată:

 (1) Plățile se efectuează integral la primirea ordinelor. Acestea sunt livrate de compania de curierat https://www.dpd.com/en

 2. Plata cu card - MasterCard, Maestro, VISA

 Când plătiți cu un card:

 Dacă sunteți un sistem de certificare VISA sau MasterCard SecureCode înregistrat, pagina de autentificare a băncii emis va apărea prin introducerea parolei.

 Dacă tranzacția are succes, se afișează pe ecran confirmarea tranzacției pe care o tipăriți sau o salvați.

 

Moneda tranzacției pentru plata prin card este euro. În cazul în care prețul de site-ul este în monede, altele decât LEI, numai în scopuri informative și suma transferată de pe card poate varia în funcție de cursul de schimb.

 

LIVRARE
 I. TAXE DE STAT

 Toate comenzile sunt trimise clienților noștri la adresa https://www.dpd.com/ro. Comenzile de peste 250 LEI sunt gratuite. Costul de livrare pentru comenzi mai mici de LEI 250 este de 15 LEI

  I. PROCESUL DE ACHIZIȚIE

 

 Odată ce plasați comanda, aceasta va fi trimisă pentru procesare a doua zi. Vei primi confirmarea comenzii și durata tratamentului, de îndată ce ordinul cu poshta.Postavyane www.Matinik-kids.ro asigura livrarea tuturor produselor din următoarele motive: - produsele listate pe site-ul nostru nu mai sunt disponibile 24 de ore spargeri în nostru magazine fizice, pierderi, etc.) - defecte apar atunci când ambalarea produselor care nu permit comercializare. Clientul va fi notificat că produsul nu mai este disponibil prin e-mail în procesarea a limita ordinea indicată pe site. În cazul în care adresa persoanei de contact și / sau numărul de telefon este introdus incorect sau greșit în momentul contractului

 

 III. Timp de livrare

 

 Durata standard de livrare este cuprinsă între 5 și 7 zile lucrătoare de la data trimiterii comenzii. Termenul de livrare include procesul de procesare a comenzii. Timpurile de livrare pot fi prelungite în următoarele cazuri: reduceri sezoniere, vreme nefavorabilă sau în afara companiei de curierat. Durata extinsă de livrare va fi întotdeauna anunțată pe pagina principală a site-ului.

 

 IV. PRODUSE PRIMITE

 

 La primirea comenzii, cumpărătorul trebuie să verifice dacă pachetul este intact. În cazul în care constată deteriorarea ambalajului, acesta trebuie să notifice imediat transportatorul. Acceptarea produselor este acordul clientului că ambalajul este intact. Toate plângerile cu privire la defecte sau deficiențe ale produselor rezultate trebuie să ne notificat în termen de 24 de ore de la primirea în scris, prin e-mail:

 

Pentru a profita de posibilitatea de a returna produsele comandate, clientul trebuie să trimită o cerere scrisă la kids@matiniki.com, care dorește să returneze produsul în termen de 14 zile calendaristice. Plata transportului va fi suportată în întregime de Client.

 

BULGARIA ,VELIKO TARNOVO ,HAN ASPARUH 17

Până la "SLANCE 6" EOOD , UIC: 202577038

☎️ +359 877 988 666

RECLAMATII

 

Produsele sunt returnate

 

Termenii de returnare

 

Termenii de returnare
Dacă comanda un produs nu satisface așteptările clienților (indiferent de temeiul juridic al acestora), www.matiniki-kids.ro permite clienților să se întoarcă.
- Recuperarea valorii lor.
Important: Produsul trebuie returnat la starea clientului, ambalarea și toate accesoriile originale pentru a îndeplini condițiile de returnare.

 

Pentru a beneficia de opțiunea de returnare a produselor comandate, clientul trebuie să trimită o solicitare scrisă CERERE la kids@matiniki.com. Plata transportului este suportată în totalitate de către Client.

 

 Valoarea produsului returnat:

Returnarea echivalentului produsului se face prin transfer bancar.
Pentru a returna produsul în care este posibil în termen de 14 zile calendaristice de la primirea, verificarea și anularea produselor de către reprezentanții „www.matiniki-kids.ro.“

 

Plata transportului va fi suportată în întregime de Client. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, noi fără urmă toate etichetele originale și nu sunt defecte, fie în stare bună Comerț;
- Titularul contractului de a avea un cont bancar personal și să furnizeze reprezentanții „www.matiniki-kids.ro“ solicitate de aceștia date bancare. Returul valorii produsului se face numai prin transfer bancar din contul www.matiniki-kids.ro

 

Abonați-vă la newsletter-ul nostru săptămânal și obțineți o reducere unică de 10% la următoarea comandă!

Subscrie