NOUA colectie primavara/vara MAYORAL, GUESS... aici!>>
COMANDA

Despre noi

Bine ați venit la magazinul nostru online de haine pentru copii www.matiniki-kids.ro. Oferim haine frumoase și de calitate ale mărcilor spaniole MAYORAL,GUESS, LOSAN, TUC-TUC, ABEL & LULA și KIKKA BOO. Aici veți găsi o colecție de modă pentru tineri a mărcii olandeze - GARCIA JEANS. Oferim haine pentru copii, încălțăminte și accesorii de la 0 la 24 de luni pentru fete și băieți, pentru copii de la 2 la 7 ani și pentru fetele TEEN și băieții de la 8 la 18 ani.

 

În colecția de haine pentru bebeluși veți găsi bluze pentru copii, pantaloni pentru copii, pulovere pentru copii și jachete pentru primăvară, jachete de iarnă pentru bebeluși, astronauți pentru bebeluși, bineînțeles și corsete pentru copii, salopete pentru copii, blugi pentru copii, seturi pentru copii pentru mai multe părți și pentru copii truse de descărcare pentru copilul tău. Ne-am gândit și la haine moderne pentru bebeluși - cămăși, seturi, rochii pentru bebeluși, rochii de botez și alte ținute formale pentru copii. În plus, oferim accesorii pentru bebeluși, cum ar fi geamuri pentru copii, șosete pentru copii, pături pentru copii. Toate hainele pentru copii din magazinul nostru online sunt frumoase, moderne, practice și accesibile. În colecția de la 2 la 7 ani și de la 8 la 18 ani, mărcile MAYORAL, GUESS,LOSAN, TUCTUC, ABEL & LULA și GARCIA vă oferă modele unice în pantaloni perfect combinați, bluze, rochii, accesorii și multe alte surprize. Lucrăm pentru zâmbetele tuturor micilor clienți direct, fără intermediari și vom fi atenți ca dorințele lor să le ajungă rapid. Produsele din secțiunea promoții sunt de bună calitate și stare.

Profitați de prețurile exclusive OUTLET (prețuri reduse permanent) pentru toate modelele din colecțiile MAYORAL și LOSAN din sezoanele anterioare.

Abonați-vă la newsletter-ul nostru săptămânal și obțineți o reducere unică de 10% la următoarea comandă!

Subscrie