NOUA colectie primavara/vara MAYORAL, GUESS... aici!>>
COMANDA

Protecția datelor cu caracter personal

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Înregistrarea utilizatorului și protecția datelor cu caracter personal

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Înregistrarea utilizatorului și protecția datelor cu caracter personal
În magazinul online www.Matiniki-kids.eu , utilizatorii sunt împărțiți în utilizatori (invitați) neînregistrați și utilizatori înregistrați.
Utilizatorii înregistrați furnizează în mod voluntar datele lor personale atunci când se înregistrează pe site.
În conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal, utilizatorii înregistrați au dreptul de a accesa și de a schimba datele lor personale și de a solicita ca www.Matiniki-kids.ro să aibă profilul lor închis.
www.matiniki-kids.ro are dreptul de a trimite reclame sub formă de buletin informativ la adresa de e-mail a utilizatorilor înregistrați la înregistrare. Utilizatorii înregistrați au dreptul să se dezaboneze în mod voluntar de la a primi mesaje publicitare, făcând clic pe un link situat pe unul dintre buletinele electronice pe care le primesc.
www.Matiniki-kids.ro nu va furniza date personale utilizatorilor terților înregistrați în scopuri publicitare și promoționale sau pentru orice alt motiv, cu excepția cazului în care sunt solicitate în acest sens de servicii legate de legile Republicii Bulgaria.
În cazul nerespectării condițiilor de utilizare a magazinului online www.Matiniki-kids.ro și a încălcării eticii, administratorii www.Matiniki-kids.ro au dreptul să restricționeze accesul la magazinul online al violatorilor.
www.Matiniki-kids.ro își rezervă dreptul de a modifica aceste Condiții în orice moment, fără notificare, iar Termenii modificați vor fi afișați pe această pagină.
Acești Termeni și condiții din magazinul MatiNiki Kids sunt obligatorii atât pentru www.Matiniki-kids.ro cât și pentru utilizatorii săi. Toate acestea sunt considerate notificate și sunt de acord cu orice modificare de la data publicării lor pe www.Matiniki-kids.ro
www.Matiniki-kids.ro are grijă în mod corespunzător de protecția datelor disponibile ale Clientului, care au devenit cunoscute la completarea formularului electronic pentru efectuarea unei cereri de înregistrare pe site și de cumpărare. Această obligație este anulată dacă Clientul a furnizat date incorecte. Sub rezerva legii aplicabile și a termenilor acestor Termeni și condiții, www.Matiniki-kids.ro poate utiliza datele personale ale Clientului numai în scopurile prevăzute în contract. www.Matiniki-kids.ro are dreptul să utilizeze informațiile pentru oferirea bunurilor și / sau serviciilor Clientului, pentru promoții, trimiterea de mesaje publicitare, felicitări, organizarea unor tombole, anchete, în scopuri statistice și orice alte scopuri legale, cu excepția cazului în care nu există un dezacord explicit. , trimis la următoarea adresă de e-mail: kids@matiniki.com Înregistrându-vă la www.MatiNiki-kids.ro Clientul este de acord să primească anunțuri personale pentru promoții și oferte curente pe adresa sa de e-mail pe care a introdus-o în timpul înregistrării sale. Dacă clientul nu dorește să primească mesaje publicitare, el / ea își poate anula abonamentul printr-un link special încorporat pentru dezabonare conținut în fiecare mesaj publicitar. Datele dvs. personale sunt stocate la cel mai înalt standard de securitate de către www.Matiniki-kids.ro .
Informații personale despre copii
Nu colectăm în cunoștință de cauză informații personale de la copii cu vârsta sub 16 ani. Dacă aflăm că am colectat informații personale ale unui copil cu vârsta sub 16 ani, vom lua măsuri pentru a șterge informațiile cât mai curând posibil sau pentru a obține consimțământul persoanei responsabile pentru responsabilitatea parentală a copilului.
Obiecție de utilizare pentru marketing direct
Aveți dreptul de a vă opune prelucrării în viitorul datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct și publicitate, precum și împotriva dezvăluirii către terți și a utilizării acestora în scopuri de marketing direct și publicitate, cum ar fi retrageți-vă consimțământul în orice moment. Pentru a face acest lucru, puteți trimite un e-mail solicitând să renunțați la utilizarea datelor dvs. în scop de marketing direct la adresa: kids@matiniki.com
Modificări ale politicii de confidențialitate Putem
actualiza periodic politica noastră de confidențialitate. În cazul modificării acestei politici, o notificare va fi publicată pe site-ul nostru web, precum și o Politică de confidențialitate actualizată. Orice modificări și completări la Politica de confidențialitate vor fi aplicate numai la publicarea conținutului actualizat disponibil pe site-ul nostru.


Abonați-vă la newsletter-ul nostru săptămânal și obțineți o reducere unică de 10% la următoarea comandă!

Subscrie